Ανακαλύψτε τη νέα Vegan φόρμουλα της Pink Gellac!
Μια φόρμουλα που παρέχει καλύτερη κάλυψη στο ημιμόνιμο βερνίκι σας και αφαιρείται πολύ πιο εύκολα.

Πλεονεκτήματα της νέας φόρμουλας:

-Πιο εύκολο στην αφαίρεση

-Τέλεια κάλυψη σε μόλις 1 ή 2 στρώσεις

-Χωρίς το συστατικό HEMA (υποαλλεργικό)

-100% Vegan

Πιο εύκολο στην αφαίρεση: Χάρη στη σύνθεση των συστατικών, η νέα φόρμουλα έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αφαιρείται ευκολότερα και πιο γρήγορα με τη μέθοδο του εμποτισμού.

Καλύτερη κάλυψη: Τα χρώματα της νέας φόρμουλας έχουν κρεμώδη υφή. Αυτό δίνει δύναμη στα νύχια και η υψηλή χρωστική τους, παρέχει εξαιρετική κάλυψη μόνο σε 1-2 στρώσεις.

Χωρίς HEMA: Πολλά προϊόντα ημιμόνιμου βερνικιού περιέχουν ακρυλικό HEMA, το οποίο μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη αλλεργικών αντιδράσεων. Η νέα φόρμουλα είναι εντελώς χωρίς HEMA και επομένως είναι πιο ασφαλής για τα νύχια σας.

100% Vegan: Όλα τα προϊόντα Pink Gellac είναι φυσικά cruelty-free και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και η νέα μας φόρμουλα είναι επίσης 100% vegan.


Curious? View all of the products with the new vegan formula!

Συχνές Ερωτήσεις:

Ε: Τι ζωικό συστατικό περιέχει το μη Vegan βερνίκι νυχιών;

Α: Για παράδειγμα, η καρμίνη είναι μια πολύ γνωστή χρωστική ουσία που περιέχει και που εξάγεται από τα σκαθάρια. Υπάρχουν πολλές χρωματικές χρωστικές στις οποίες χρησιμοποιούνται ζωικές ουσίες.
Η φόρμουλα Vegan είναι εντελώς απαλλαγμένη από συστατικά ζωικής προέλευσης.

Ε: Γιατί η νέα φόρμουλα είναι πιο παχιά από την αρχική;

Α: Η vegan φόρμουλα έχει πιο κρεμώδη σύσταση λόγω της υψηλής χρώστικής της. Οι ψυχρότερες θερμοκρασίες κάνουν το βερνίκι πιο παχύρρευστο. Δοκιμάστε να ζεστάνετε το μπουκάλι κυλώντας το ανάμεσα στα χέρια σας ανάποδα πριν την εφαρμογή.

Ε: Είναι τα προϊόντα Pink Gellac 5-Free και τι σημαίνει αυτό;

Α: Σημαίνει ότι το προϊόν κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση τολουολίου, φθαλικού διβουτυλεστέρα (DBP), φορμαλδεΰδης, ρητίνης φορμαλδεΰδης ή καμφοράς. Αυτές είναι χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς. ΟΛΑ τα προϊόντα Pink Gellac είναι 5-Free!

Ε: Είναι η νέα φόρμουλα Vegan ασφαλής για άτομα με γνωστές αλλεργίες στο βερνίκι gel;

Α: Το HEMA είναι το κύριο συστατικό που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις στο βερνίκι gel. Επειδή η νέα φόρμουλα είναι χωρίς HEMA, θεωρείται υποαλλεργική και ασφαλής στη χρήση!
Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτή τη στιγμή αλλεργία στο βερνίκι gel , η έκθεση στο HEMA θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάπτυξη αλλεργίας με την επανειλημμένη έκθεση.Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!