9/9
Τοποθετήστε το ποντίκι στην εικόνα για μεγέθυνση

DESMANOL Απολυμαντικό δέρματος 500ml

Υγιεινή και φροντίδα

Η αλκοολούχα απολύμανση χεριών με μια φιλική προς το δέρμα φόρμουλα φροντίδας, προσφέρει προστασία κατά των μολύνσεων όλο το χρόνο. Η ολοκληρωμένη προστασία και η φροντίδα συνδυάζονται τέλεια. Περιορίζει το virucidal PLUS και απενεργοποιεί τον νευροϊό σε 15 δευτερόλεπτα. Το κλινικά ελεγμένο σύμπλεγμα Pro Panthenol φροντίζει για τα χέρια σας με κάθε απολύμανση. Πιστοποιητικό VAH και IHO.εφαρμογή:
Για υγιεινή απολύμανση με το χέρι: τρίψτε 3 ml περιποίησης desmanol® σε ξηρά χέρια για 30 δευτερόλεπτα.

σύνθεση:
100 g διαλύματος περιέχουν δραστικά συστατικά: προπαν-2-όλη 70,0 g. Αιθανόλη 96% 9,9 g. Άλλα συστατικά: καθαρισμένο νερό, τετραδεκάνιο-1-όλη, κετυλική στεαρυλική αλκοόλη, διάλυμα σορβιτόλης 70% kritallisieriend, δεξπανθενόλη, μεθυλο αιθυλο κετόνη (Ph. Eur.) (Ph. Eur.).

Ειδικές σημειώσεις:
Χρησιμοποιείτε μόνο εξωτερικά. Μην φτάσετε στα μάτια. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά με το βλέφαρο ευρύ ανοικτό. Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Πολύ εύφλεκτο! Μην έρχεστε σε επαφή με ανοιχτές φλόγες ή πηγές θερμότητας που είναι ενεργοποιημένες. Μετά το άνοιγμα, μην χρησιμοποιείτε το δοχείο για περισσότερο από 18 μήνες, αλλά όχι πέρα από την ημερομηνία λήξης.


Συνδεθείτε για τιμή
19606
Σε απόθεμα
Εάν είσαστε πελάτης χονδρικής και θέλετε να δείτε τις αντίστοιχες τιμές πατήστε εδώ για δημιουργία λογαριασμού.
Eάν έχετε ήδη λογαριασμό πατήστε εδώ για σύνδεση.

Σύνδεση για αγορά

Χαρακτηριστικά

Παρόμοια Προϊόντα


Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!